Cèlia Máñez

celia mañezNaix a Sueca. Obté les titulacions de Violoncel, -amb David Apellániz-, de Música de Cambra i de Direcció -amb Rafael Sánchez-Mombiedro- al Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València. La seva formació en l’àmbit de la Direcció Coral ha estat també amb Rafael Sánchez Mombiedro, ampliant els seus estudis amb altres grans directors com Juan Luis Martínez, José Ramón Gil-Tàrrega i Jordi Casas. En l’àmbit vocal ha estudiat amb LLanos Martínez, Mª Rosario Vallés, Mª Amparo Quevedo. Per altra banda, al 2018 obté el títol de Máster Universitari en Interpretació i Investigació Musical realitzant el treball d’investigació sobre la Missa pro Defunctis d’Angel Climent.

L’any 2011 creà el Cor Echo Vocis de Sueca junt amb altres professors i directius de l’Ateneu Musical de Sueca, el qual dirigeix actualment, i a l’octubre de 2014 el Cor Infantil Trapasseres, un projecte que pretén ajuntar Música i Dramatització. Des de 2015 organitza unes Jornades Corals a Sueca cada febrer, amb la participació com a director de Rodrigo Affonso, Diplomat en Direcció Coral a l’Escola  Superior de Musica Hochschule für Musik & Darstellende Kunst a Frankfurt am Main, Alemania. L’octubre de 2015 agafà la direcció del Cor de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol. I el passat 6 de novembre, dintre del Homenatge a Vicent Andrés Estellés celebrat a Sueca, presentà com a directora el Cor de Veus Blanques l’Albada amb Una Rosa de Paper, la qual va musicar especialment per l’homenatge.

Per altra banda, ha participat com a violoncel·lista en diverses orquestres i grups de cambra, destacant la seva participació al grup de cambra l’Oneig del So i el Quintet Vint Cordes. Actualment compagina la docència de l’assignatura de Cor al Conservatori amb la direcció dels Cors anomenats anteriorment i des d’octubre de 2016 amb la codirecció de l’Orfeó d’Aldaia.

Actualment compagina la docència de l’assignatura de Cor al Conservatori Professional de Música de València amb la direcció del Cor Echo Vocis de Sueca, l’Orfeó d’Aldaia i el Cor de Veus Blanques l’Albada.