Fes-te soci

L’Orfeó d’Aldaia, durant tota la seua existència, ha traspassat l’àmbit purament coral. Ha estat un dinamitzador cultural i social que ha tingut un paper molt actiu i important. L’Orfeó actual pretén ser una agrupació del segle XXI, sense oblidar les arrels en el passat, tenint els peus en el present i la mirada en el futur. Un present que volem ben viu, divers i engrescador de la mateixa manera que totes i cadascuna de les persones d’aquesta gran família l’han volgut, el volem i el voldran.

TU POTS SER SOCI-AMIC DE L’ORFEÓ

Els socis són les persones que, sense ser coralistes a tots els efectes, es vinculen a l’Orfeó d’Aldaia perquè creuen en el projecte i volen participar amb la seua presència i els seus estalvis en el desenvolupament d’un instrument de finançament alternatiu, ètic i solidari. Sòcia és aquella persona que desitja ajudar i promoure les diferents activitats que portem a terme formant part activa en algunes de elles.

BENEFICIS PER AL SOCI-AMIC

  • Informació directa dels concerts i reserva de seient en les actuacions de l’Orfeó.
  • Exemplars de les publicacions pròpies com la revista A CONTRATEMPS
  • Descomptes en la compra d’instruments musicals a Consolat de Mar

COM POTS COL·LABORAR-HI ?

  • El soci-amic aportarà una quota anual mínima de 30 € anuals o una altra quantitat
  • Pot fer aportacions addicionals tantes vegades com vulga fent un donatiu
  • A més, pot aportar infraestructures o material útil per als concerts o altres activitats a realitzar.

Si t’hem convençut, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu. I si necessites més informació no dubtes en posar-te en contacte.