Pianista

RAFAEL A. GUILLEM

Naix a València l’any 1998. Als seus 7 anys, va iniciar els seus estudis musicals, al centre musical de Massanassa. El 2012, amb tretze anys, va participar com a organista i director al cor parroquial ”Verge Milagrosa”, situat a Massanassa. Aquest mateix any, també va passar a formar part de l’Orfeó Polifònic de Massanassa fent el paper de pianista acompanyant.

RAFA GUILLEM

Amb motiu de l’activitat musical de les ex alumnes del col·legi de N. S. dels Desemparats i Sant Josep de la Muntanya, de Catarroja, realitza diverses actuacions a la casa de la Cultura de Catarroja.

El 2015 i 2016, va realitzar cursos de Direcció coral a Sueca, en la societat de l’Ateneu musical i   amb Jordi Casas a l’Orfeó Universitari de València.

Actualment, prepara l’accés a l’ensenyament superior en interpretació clàssica de piano. També estudia 6è de grau mitjà de piano, al Conservatori ”José Manuel Izquierdo” a Catarroja, de la mà d’Ana María Lacruz, la que va ser la seua professora des dels seus inicis en el conservatori. Al mateix centre, ha realitzat cursos amb referència a metodologies, interpretacions i tècniques de piano.

Des de l’octubre de 2016, ha passat a formar part de l’equip musical de l’Orfeó d’Aldaia com a pianista acompanyant.